Wyszukiwarka:
Zaawansowane
Twój koszyk

Logowanie

Wyprzedaż/wysyłka 24h!

Programowanie

Komputer

Multimedia




Polecamy:

Polityka Prywatności


Korzystając z Komputerowiec.pl akceptujesz zasady naszej Polityki Prywatności znajdujące się poniżej. Jeżeli nie zgadzasz się z którymkolwiek punktem, prosimy o niekorzystanie z serwisu Komputerowiec.pl.

  1. Komputerowiec.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Jednocześnie zobowiązuje się do poinformowania o wprowadzanych zmianach każdego aktualnego użytkownika (właściciela konta) na 7 dni przed faktycznym wprowadzeniem tych zmian. Każdego odwiedzającego Komputerowiec.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.

  2. W czasie korzystania z Komputerowiec.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez np. wypełnienie formularza (lub w inny sposób).

  3. Niepodanie wymaganych danych osobowych, spowoduje zablokowanie danej czynności, co może nawet doprowadzić do blokady korzystania z serwisu.

  4. Wszystkie uzyskiwane dane osobowe są bardzo dobrze chronione i wykorzystywane wyłącznie do celów informacyjnych i marketingowych, na potrzeby serwisu Komputerowiec.pl oraz jego partnerów zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.09.1997 (Dz. u. nr 133 poz. 883).

  5. Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości e-mail użytkownikom Komputerowiec.pl. Należy rozumieć przez to wszelkie niezapowiedziane wcześniej informacje, które jednak ściśle związane są z działalnością Komputerowiec.pl np.: zmiany, promocje, życzenia, jak i informacje związane z działalnością partnerów Komputerowiec.pl np. wspólne promocje.

  6. Dane osobowe podane w komentarzach do prezentowanych produktów są jawne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie jesteśmy w stanie ich zabezpieczyć, dlatego też dane z formularza "Dodaj Komentarz" nie podlegają Polityce Prywatności.

  7. Dane pozyskane dzięki formularzom znajdującym się gościnnie na naszych stronach, dotyczących usług i produktów nieoferowanych przez Komputerowiec.pl nie podlegają naszej Polityce Prywatności.

  8. Oprogramowanie obsługujące Komputerowiec.pl wykorzystuje technologię Cookies. Każdy korzystający z Komputerowiec.pl zobowiązany jest do przyjmowania tzw. Ciasteczek.


Wyłączenie odpowiedzialności.

Nie ponosimy odpowiedzialności w przypadku, gdy dostarczony przez nas produkt nie będzie spełniał Twoich oczekiwań lub zawierał braki z winy producenta. Dotyczy to szczególnie elektronicznych produktów przez nas sprzedawanych. Niemniej jednak staramy się, aby oferowane przez nas produkty były najwyższej jakości oraz abyś miał dostęp do jak najbardziej szczegółowych opisów każdego z nich, co pozwoli Ci na wybór najbardziej odpowiadającej pozycji w zakupach z Komputerowiec.pl.



KOSZTY PRZESYŁKI
Płatność

Poczta

Kurier
UPS


Pobranie15 zł20 zł
Przelew9 zł16 zł
Karta kredytowa9 zł17 zł
mTransfer-mBank9 zł17 zł
Płacę z Inteligo9 zł17 zł
MultiTransfer9 zł17 zł
BZWBK - przew249 zł17 zł
Płać z Nordea9 zł17 zł
 
PRIORYTET+1
 
Przy zakupie powyżej
200 zł polecamy
wysyłkę kurierem !

Nowości

Newsletter

Pan Pani
Imię:
Nazwisko:
E-mail:
zapisz   wypisz


Polityka Prywatności | Regulamin | Informacje prasowe | Biuletyn prasowy | Prasa o nas | Kontakt

ESC Poland © 2006 www.escpoland.pl All right reserved